Over ons

Edith

Edith Vandenabeele – Edith schildert met kruiden, kleur, smaken, woorden, textuur, textiel, beweging. Geboeid door de verschijningsvormen en -processen van de natuurlijke wereld en hoe we er ons zintuiglijk mee relateren. Ze onderzoekt uiteenlopende grondstoffen en materialen, en verweeft ze tot een poëtische dans. In mysterieuze bloemenwerelden, tot de verbeelding sprekende patronen, avontuurlijke infusies en kleurrijke keukencreaties evoceert ze een kleine wereld waarin het dagdagelijkse wordt aangeraakt met een tedere, wilde en magische glans. Edith is ook osteopaat, yoga-leerkracht en doula.

 

Thomas

Thomas Vleeshouwers – Initiatiefnemer van Schemerwild en duizendpoot met een voorliefde voor fotografie, webdesign en drukwerk. Hij maakt mee kaartjes en zorgt vooral voor de digitale en administratieve uitbouw van Schemerwild. Daarnaast zijn er altijd veel nieuwe ideeën, fascinaties en projecten. Doet alles met de fiets en houdt van veganistisch eten. Verder is hij ook leerkracht filosofie en zelfstandig webdesigner.

Emilie

Emilie Hermans – Emilie houdt zich naast obscure muziek beluisteren bezig met jaren-30-dansjes en keukenexperimenten. Maar ze amuseert zich nog het meest met het betere kliederkladderwerk, een overblijfsel van educatief verantwoorde ouders die hun kinderen probeerden stil te houden in musea met een schetsboek en kleurpotloden ‘

Oscar

Oscar Vandenabeele – Jongste telg van het schemergezelschap, en veelzijdige creatieve duizendpoot. Oscar leeft zich uit met diverse digitale en analoge (grafische) media waaronder (digitaal) tekenen en ontwerpen, animatiefilm, muziek… Zijn hippe creaties vormen de huisstijl en asset van menig youtubekanaal. Zijn fotografisch werk spreekt een poëzie die niemand onbewogen laat. Zijn werk wordt gekenmerkt door een scherp observatievermogen, maar een vleugje verbeelding is nooit ver weg.

Blijf je graag op de hoogte?

Met onderstaand formulier kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief.
Zo houden we je op de hoogte van nieuwe producten, activiteiten en ander nieuws!
We contacteren je maximaal 1 keer per maand.

Stuur ons een bericht

Volg je ons graag?

Nieuwe kaartjes, verhalen, promoties…
Geen spam, max 1/seizoen